Stang-ut for Vetlesen i CL-debuten – Ryersons Dortmund vant

21 hours ago 5

18. september 2024 kl. 22:57

Både Hugo Vetlesen og Julian Ryerson viste seg fram da Brugge tapte 0-3 hjemme for Borussia Dortmund i mesterligaåpningen.

Jamie Gittens ble matchvinner da han scoret både en og to ganger på tampen av oppgjøret. På overtid fastsatte Sehrou Guirassy resultatet fra straffemerket.

I starten av oppgjøret slo Ryerson et nydelig innlegg inn i boksen til Donyell Malen, som ikke klarte å treffe rent på ballen, og skuddet sleivet dermed utenfor stangen.

Minutter senere fikk også Brugge en rekke med store sjanser som endte i at Vetlesen banket ballen i tverrligger fra om lag fire meter.

Det ble også begge lags største sjanser i første omgang, og lagene måtte dermed gå målløse i garderoben.

Halveis ut i 2. omgang ropte Vetlesen på straffe etter å ha gått i bakken i en duell med Niklas Süle. Dommeren lot imidlertid spillet gå videre.

Med 15 minutter igjen på klokken gjorde Gittens seg gjeldende da han dro av en mann og sendte ballen i nettmaskene via Brugge-forsvarer Joel Ordóñez.

Gittens doblet bare ti minutter senere, før også Guirassy noterte seg på scoringslisten fra straffemerket etter at Brandon Mechele rev spissen i bakken innenfor 16-meteren.

Julian Ryerson i aksjon mot Club Brugge.