Selger flest boliger i timillionersklassen

1 month ago 33



Med en markedsandel på 34 prosent er PrivatMegleren ledende i salg av boliger til over ti millioner kroner i Bergen. Solid markedsføring og skreddersydd service er nøkkelen til suksess.

Annonsørinnhold produsert av Schibsted Partnerstudio

– Det er viktig å ha en god forståelse av markedet, forklarer Terje Bach, eiendomsmegler i PrivatMegleren Syd.

Før sommeren bistod Bach ved salget av Rogges vei 72 på Bønes. Det 12-kantede, rosa huset som ligger ved svabergene ut mot Nordåsvatnet, hadde en prisantydning på 19.900.000 kroner.

– Hus som dette er gjerne en «en gang i livet»-mulighet for de som er på jakt, mener megleren, som sier at en håndfull kjøpere var interessert i huset før to av interessentene ble med på budrunden.

Idyllen i sjøkanten ble til slutt solgt for 21.500.000 kroner.

Megleren forteller at de fleste som ønsker seg større boliger, ofte er barnefamilier som har et behov for mer plass i jakten på en mer praktisk hverdag. Plass og plassering er ofte stikkordene som går igjen.

– Da føles det trygt og godt å ha en megler som kjenner akkurat det området du ønsker å bosette deg i, forteller han.

PrivatMegleren er en av de største eiendomsmegleraktørene i landet og har et stort nettverk av kjøpere og selgere.

Bach påpeker at siden PrivatMegleren selger flest boliger i dette segmentet, vil det naturligvis være et unikt nettverk blant akkurat disse målgruppene.

Markedsføring som treffer

PrivatMegleren har et sterkt fokus på markedsføring og bruker innovative verktøy for å treffe både aktive og passive kjøpere. PrivatMegleren benytter avansert teknologi for annonsering av eiendom.

– I dag er ikke bruken av teknologi et spørsmål om «enten eller». Våre kunder sier «ja takk, begge deler». De ønsker de beste menneskene og den beste teknologien.

Alt for å gjøre salgsprosessen så enkel og effektiv som mulig.

– Vi opplever ofte at vår markedsføring treffer passive kjøpere som egentlig ikke var på boligjakt, men som likevel endte opp med å kjøpe boligen etter å ha sett en av våre annonser. De passive kjøperne utgjør en svært viktig gruppe, sier Bach, og legger til:

– Bare én ekstra budgiver kan utgjøre mye for salgssummen.

Skreddersydd løp

Den erfarne megleren har et sterkt fokus på å tilby personlig service og skreddersydd rådgivning til hver enkelt kunde.

Bach mener at fornøyde kunder er en av de viktigste faktorene for å lykkes som eiendomsmegler.

– I PrivatMegleren ser vi viktigheten av å tilby enestående kundeservice og å bygge langsiktige relasjoner med kundene våre. Vi har også et bredt spekter av eiendommer til salgs, fra små leiligheter til store luksusboliger, og kan tilby skreddersydde løsninger for enhver eiendom, sier Bach.

– PrivatMegleren skiller seg ut på grunn av sin helhetlige tilnærming til eiendomsmegling. Det er ikke uten grunn at vår kundetilfredshet er så høy som den er.

*PrivatMegleren har de siste 12 månedene en markedsandel på en tredjedel (34 prosent) av omsatte boliger i Bergen kommune over 10 millioner kroner.

Neste meglerforetak på listen i Bergen har 13 prosent. Tallet er basert på faktisk registrerte omsatte boliger i Bergen i nevnt periode.

Kilde: eiendomsverdi.no

Read Entire Article