Sarpsborg bekrefter: Meister besøker klubb

1 month ago 20



Henrik Meister (20) skal ifølge VGs opplysninger være på vei til Rennes. Sarpsborg 08 bekrefter onsdag at dansken besøker en klubb.

Foto: Trond R. Teigen / NTB

Publisert: 14.08.2024 08:56

– Jeg kan ikke bekrefte klubb, men Meister har fått tillatelse til å besøke en klubb i dag, skriver sportssjef i Sarpsborg 08 Hampus Andersson til VG onsdag morgen.

Etter det VG kjenner til skal Meister nærme seg en overgang til den franske klubben Rennes, som nettopp hentet Albert Grønbæk fra Bodø/Glimt.

Nettavisen skrev på tirsdag at den franske klubben har lagt inn et bud som garanterer Sarpsborg 90–100 millioner kroner.

Det gikk 11 serierunder uten scoring. Så satt han fire mål forbi Rosenborg-keeper Sander Tangvik, en kasse mot Brann og to mål mot LSK i tre strake kamper.

Det ble rapportert om konkret interesse fra Molde blant annet.

– Det er deilig å bli lagt merke til av andre klubber, og det betyr at man gjør det godt. Det er jeg glad for, sa Henrik Meister til VG etter at han var få minutter unna å bli matchvinner mot Brann i juli.

Før kampen mot Odd rapporterte TV 2 at en rekke store klubber var på tribunen for å se på Meister. Blant dem var Rennes.

Read Entire Article