Politiet: Relasjon mellom Marius Borg Høiby og den fornærmede

1 month ago 31



Politiet bekrefter at Marius Borg Høiby er siktet i forbindelse med en voldshendelse i Oslo. De opplyser at også at han har en relasjon til den fornærmede.

Marius Borg Høiby under regjeringens feiring av prinsesse Ingrid Alexandras myndighetsdag. Han er siktet for kroppskrenkelse og skadeverk i forbindelse med en hendelse på Frogner i Oslo i helgen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Oslo-politiet opplyser at de rykket ut til Frogner søndag formiddag. Det skjedde etter melding om en voldshendelse som skal ha skjedd i en leilighet i løpet av natten.

De opplyser videre at en mann i 20-årene ble pågrepet og dimittert fra arresten dagen etter.

– Ettersom det er gjort kjent i flere medier at dette er Marius Borg Høiby, bekrefter politiet at det er Høiby som er siktet i saken, skriver politiet i en pressemelding.

– Siktelsen omfatter per nå kroppskrenkelse og skadeverk. Det er en relasjon mellom siktede og fornærmede. Fornærmede ble ivaretatt av helsevesenet, men politiet har på nåværende tidspunkt ikke opplysninger om at fornærmede har blitt påført alvorlige skader, heter videre.

Saken etterforskes ved Enhet sentrum i Oslo politidistrikt. Politiet ønsker ikke å gi ytterligere detaljer per nå og viser til hensyn til etterforskningen.

– Det er foreløpig ikke oppnevnt bistandsadvokat for fornærmede, men politiet har i lys av sakens særlige forhold sendt begjæring om dette til retten, heter det.

Marius Borg Høiby er også siktet for skadeverk

Marius Borg Høiby siktet i voldssak

Kongehuset tause om voldssiktelsen – henviser til Marius Borg Høibys advokat

Read Entire Article