Lara Trump til VG: – Det var tre mot én

1 week ago 6



 Thomas Nilsson / VGTRUMPS VÅPENDRAGER: Lara Trump mener Kamala Harris ville vært en katastrofe for USA, og verden. Foto: Thomas Nilsson / VG

Donald Trumps svigerdatter, som har en toppjobb i Det republikanske partiet, sier til VG at debatten var urettferdig. Imens jublet demokratene – ikke minst for støtten fra Taylor Swift.

Rapporterer fra Philadelphia, USAonsdag 11. september kl. 07:21

Rett etter den heftige debatten mellom Trump og Harris, kommer Trumps mektige svigerdatter ut i presserommet med en bestemt mine.

– Hvordan synes du debatten gikk, spør VG?

– Jeg synes det var en debatt det amerikanske folket måtte se. Men jeg synes det var en tre mot én debatt: De to programlederne og Harris mot Trump, sier hun.

– Men han klarte likevel å minne på at Harris har sittet i fire år i regjering uten å få til noe som helst av det hun sier hun skal gjøre. Tanken om at hun skal klare noe av dette med fire nye år er latterlig, og ville vært en katastrofe for dette landet og en katastrofe for verden, sier Lara Trump til VG.

Trumps visepresidentkandidat, JD Vance, mente det var én stor forskjell mellom denne debatten, og den Trump hadde mot Joe Biden i juni:

– Jeg skal si én ting til hennes fordel. Hun hadde en puls, i motsetning til Trumps motstander forrige gang. Harris er en kandidat som tilbyr plattheter uten substans. Donald Trump kan være stolt av sine fire år ved makten. Harris skammer seg over sine, sier Vance til flere reportere, blant annet VG.

VG-kommentator Anders Gievær mener Harris gruset Donald Trump i nattens debatt. Hovedpersonen selv dukket overraskende opp i presserommet etter debatten. Han var ikke enig:

– Jeg syns det var den beste debatten jeg har hatt, sa han blant annet.

På spørsmål om han ville ha en ny debatt mot Harris i oktober, slik hun har sagt at hun ønsker seg, svarte han:

– Hun vil ta en til fordi hun ble slått i kveld, men jeg vet ikke om vi kommer til gjennomføre en til.

 Thomas Nilsson / VGSMIL TIL KAMERA: Donald Trump i presserommet etter debatten. Foto: Thomas Nilsson / VG

Rett etter debatten ble det mye fokus på at superstjernen Taylor Swift har gått ut og støttet Kamala Harris.

Vivek Ramaswamy, en av Trumps støttespillere, liker nyheten dårlig.

– I det store og hele tenker jeg at støtte fra kjendiser betyr veldig lite. Jeg tror velgere bør tenke selv. Og talentfulle sangere bør forbli talentfulle sangere uten å si for mye om politikk, mener han.

 Thomas Nilsson / VGFoto: Thomas Nilsson / VG

California-guvernør Gavin Newsom, en tungvekter i Det demokratiske partiet, sier Swifts støtte er betydningsfull.

– Jeg har et råd til Donald Trump: Ta lett på det på din egen risiko, for det er betydningsfullt, sier Newsom.

– Er du selv fan av Taylor Swift, spør VG.

 Thomas Nilsson / VGFoto: Thomas Nilsson / VG

– På min egen risiko, sier jeg: Tuller du eller? Absolutt, uten tvil. Hun er et kulturelt ikon, hun representerer noe stort i hele verden, svarer Newsom.

– Men selv uten det var dette en stor natt for USA, men en dårlig natt for Donald Trump. En av de svakeste innsatsene jeg har sett av en presidentkandidat, mener Newsom.

Read Entire Article