Italiener med tidenes raskeste 10.000 meter – får ikke verdensrekorden

3 hours ago 6

Kaptein Joackim Solberg leverte en kandidat til sesongens scoring med en scoring fra nærmere 60 meter, men nedrykkstruede Mjøndalen måtte til slutt se seg slått 1-3 borte mot Egersund lørdag.

Ser man nærmere på reglene skulle likevel ikke scoringen blitt stående. Solberg sparket ballen i mål direkte fra dommerens dropp, men ifølge reglene må ballen innom to andre spillere før man kan score etter dropp.

Tidligere i oppgjøret forårsaket Solberg straffespark til Egersund, men Jack Lahne misbrukte muligheten for hjemmelaget.

Det så lenge ut til å bli kostbart, men etter pause reiste de gulkledde seg med tre scoringer. Adrian Bergersen stanget inn 1-1 etter 69 minutter, før Joachim Holtan sendte laget i ledelsen etter 81 minutter. På overtid sendte Mjøndalens Sivert Øverby ballen i eget nett på klønete vis.

Resultatet gjør at Egersund ligger godt an til å sikre en av kvalifiseringsplassene til Eliteserien, mens Mjøndalen ligger nest sist i 1. divisjon. (NTB)