Inviterer til ny, musikalsk helaften

1 month ago 22



Søndag 11. august inviteres det til musikalsk helaften i Sarons Dal Arena i Kvinesdal med country-gospel-dronninga Lynda Randle som hovedtrekkplaster.

Country-gospel-dronninga Lynda Randle som hovedtrekkplaster på konserten i Sarons Dal Arena søndag 11. august. Foto: Pressebilde

Men i tillegg til Randle får publikum også høre andre av de beste sangerne og musikerne innenfor denne sjangeren: Amerikanske Kristen Bearfield, svenske Ingamay Hörnberg og Lennart Sjøholm og vår egen The Voice-vinner Erlend Gunstveit.

– Artister og musikere kommer direkte fra Skjærgårdssang i Langesund og gjør i Kvinesdal en sørlig utgave av den årelange populære sangfestivalen, sier Glenn Tønnessen, daglig leder for Sarons Dal Arena i en utsendt pressemelding.

Artister og musikere kommer direkte fra Skjærgårdssang i Langesund og gjør i Kvinesdal en sørlig utgave av den årelange populære sangfestivalen.

Glenn Tønnessen

Samarbeid

Til konserten søndag 11. august er det oppstått et nytt, spennende samarbeid mellom Sarons Dal Arena og Harvest, Kvinesdal. De arrangerer denne konserten sammen.

– Vi har lenge arrangert konserter for hvert vårt publikum i Kvinesdal. Nå slår vi kreftene sammen om denne konserten, noe som vi også håper skal skape flotte synergier. Vi har hatt gode samtaler om et konsert-samarbeid i lengre tid, og vi ser virkelig frem til å gjøre vår første konsert sammen, heter det fra Terje Galdal og Aud Røyland fra Harvest og Glenn Tønnessen fra Sarons Dal Arena i pressemeldingen.

Men det blir ikke skjenking av alkohol i hallen, understreker Tønnessen.

Det er nok en gang duket for en større konsert i Sarons Dal Arena. Foto: Pressebilde

Klar for Sarons Dal Arena søndag 11. august: Kristen Leigh Bearfield fra Nashville. Foto: Pressebilde

Kjent og kjær

Lynda Randle er nok den artistene som er mest kjent av Gaither Homecoming sine sangere. Hun er med på utallige TV-produksjoner og Gaither DVD’er og svært mange er glad i hennes mest kjente sang «God on the mountain». Lynda har turnert før her til lands og har et stort publikum i Norge. Hun har også holdt konserter i Lister-regionen en rekke ganger tidligere - blant annet to ganger i KVS-hallen i Lyngdal. Randle synger sanger i southern gospel/black gospel-stil.

Kristen Leigh Bearfield er bosatt i Nashville og medlem i countrygruppen High Road. Hun opptrer stadig på kjente scener som Grand Ole Opry, the Ryman og Country hall of fame.

Svenske Ingamay Hörnberg og Lennart Sjöholm er også klare for konserten. Foto: Pressebilde

Nostalgi og The Voice-vinner

Ingamay Hörnberg startet sin karriere allerede tidlig på 1970-tallet. I mange år var hun blant dem som solgte mest plater i Norge av de kristne sangerne. På konserten i Sarons Dal Arena får publikum også høre hennes ektemann, komponist, arrangør og produsent Lennart Sjöholms eminente pianospill. Lennart er en av Sveriges mest kjente musikkprodusenter, og har blant annet spilt med artister som Carola, Pelle Karlsson og Choralerna. Ingamay Hörnberg er for øvrig aktuell med ny innspilling i disse dager.

Erlend Gunstveit er sanger og låtskriver fra Grimstad, kjent for å ha vunnet The Voice i 2021 - sesongen som slo alle seer- og stemmerekorder. Ved å fremføre popsanger i countrydrakt introduserte han countrysjangeren til et helt nytt publikum. Gunstveit er kjent for sitt omfangsrike stemmeregister og sin unike formidlingsevne.

The Voice-vinner Erlend Gunstveit er klar for Sarons Dal Arena. Her er han fotografert på Julecountry i Eiken i 2022. Foto: Morten Haave

Inntektene økte, men utgiftene økte ytterligere

– Har vært en fantastisk bra uke

Populært sommerstevne for store og små

Markerer 60-årsjubileum og avslutningshelg med «Gaither»-konsert

Read Entire Article