- Hvis far min skulle rangert de viktigste tingene i livet sitt, så kom øl aller øverst

6 days ago 11



Ny episode av Tanken bak ute nå! Hør podkasten i avspilleren over.

Skuespiller Espen Hana er gjest i denne ukens episode av Tanken bak. Foto: Rune Vandvik
  • Solveig G. Sandelson

Publisert: Publisert:

For mindre enn 20 minutter siden

Både som liten og som voksen har livet til skuespiller Espen Hana vært preget av alkohol. Mye alkohol. Det misbruket kan han kjenne igjen i Alexander Kielland, som han nå gir liv til på scenen. Men Espen Hana har ikke rørt alkohol på 16 år. Hvorfor sluttet han? Og ville han egentlig ha endret på noe i livet han har levd, hvis han kunne?

Vil du lytte til Tanken bak i bilen? Last ned Aftenblad-appen. Da kan du høre Aftenbladets podkaster via appen i Carplay.

Vil du bli varslet når det kommer nye Tanken bak-episoder? Lytt og abonner på podkasten i Aftenblad-appen eller i PodMe:

Hør i Aftenblad-appen Hør i PodMe

Tanken bak er en podkast fra Stavanger Aftenblad. Hver uke inviterer programleder og kommentator Solveig G. Sandelson en gjest til å gå i dybden om episodens tema.Du finner den i Aftenbladet-appen, på Aftenbladet.no og hos Podme. Produsent er Rune Vandvik, og ansvarlig redaktør Kjersti Sortland

Om skuespiller Espen Hana kjenner seg igjen  i  Alexander Kielland? Som han nå gir liv til på scenen? Absolutt. I misbruket. Nå har ikke Espen Hana rørt alkohol på 16 år. Hvorfor sluttet han? Og ville han egentlig ha endret på noe i livet han har levd, hvis han kunne?

Publisert:

Publisert: 12. september 2024 06:09

Read Entire Article