Høiby-siktelsen: Fornærmede sykmeldt

1 month ago 19



Se også siste nytt om: Krigen i Ukraina og Krisen i Midtøsten.

  • Høiby-siktelsen: Fornærmede sykmeldt

    Søndag ble Marius Borg Høiby (27) pågrepet av politiet, siktet for kroppskrenkelse og skadeverk etter en hendelse i en leilighet på Frogner.

    Kronprinsessens sønn måtte tilbringe natten i arresten. Han skal ifølge politiet ha en relasjon til kvinnen som er fornærmet i saken.

    Fredag møtte hun bistandsadvokat Mette Yvonne Larsen.

    – Fornærmede ønsker å unngå spekulasjoner i saken og ber også om ro til å stå i prosessen som saken innebærer.Av hensyn til etterforskningen kan hun ikke utdype annen informasjon om fysiske skader enn at hun er sykmeldt og både har og har hatt legetilsyn. Hun har ikke vært innlagt på sykehus- og har heller ikke ønsket besøksforbud. Partene er i dialog, forklarer Larsen.

    Kronprins Haakon kommenterte saken da han møtte journalister i forbindelse med OL i Paris onsdag.

    – Det er en sak som preger meg også, men jeg er her for å heie på laget vårt i OL, sa kronprinsen på spørsmål om hvordan saken påvirker ham.

    Han omtaler saken som «alvorlig».

  • Mann døde i trafikkulykke i Gamvik

    En mann i 60-årene døde etter å ha kjørt av veien i Gamvik i Finnmark fredag ​​ettermiddag. Pårørende er varslet, opplyser politiet.

    – Personen ble erklært død av lege, skrev operasjonsleder Martin Marum i Finnmarks politidistrikt i en melding til pressen klokken 17.23.

    Marum skrev tidligere at bilen hadde havnet utenfor veien og at vedkommende fremsto hardt skadet.

    Ulykkes skjedde på fylkesvei 888 sør for krysset mellom Mehamn og Kjøllefjord.

  • Kano løsnet og traff bil – to til sykehus med alvorlige skader

    To personer er sendt til sykehuset i Arendal med alvorlige skader etter at en kano løsnet fra en bil og traff en annen bil i Froland i Agder.

    Ulykken skjedde på fylkesvei 42 litt før klokken 17 fredag ettermiddag.

    – Veien er stengt, opplyser Eyvind Formo i Agder politidistrikt i en melding til pressen.

    Flere nødetater, blant dem en luftambulanse, ble sendt til stedet.

  • Minst 13 drept i militsangrep i Syria, ifølge eksilgruppe

    Minst 13 mennesker, inkludert seks barn, er drept i et militsgrep mot en landsby øst i Syria, ifølge eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights (SOHR).

    Minst elleve av de drepte er sivile, ifølge SOHR. Angrepet skal ha rammet landsbyen Dahla, i et område som er kontrollert av kurdiskledede styrker.

    Tidligere i uken brøt det ut kamper her mellom den kurdiskledede SDF-alliansen og proiranske arabiske militssoldater. SDF bekrefter at elleve mennesker ble drept i landsbyen og kaller angrepet en massakre.

    Dahla ligger i provinsen Deir ez-Zor, som er rik på naturressurser og hvor flertallet av befolkningen er arabere. Tidligere i år begynte arabiske stammekrigere å angripe områder i Deir ez-Zor som kontrolleres av SDF.

  • Norsk mann død etter fall fra balkong i Thailand

    En norsk mann i 80-årene er død etter at han falt fra en balkong i Thailand.

    Det skriver TV2.

    Pårørende er varslet, ifølge Utenriksdepartementet.

  • Danmark skjerper grensekontrollen til Sverige

    Den danske justisminister Peter Hummelgaard sier til dansk TV 2 at kontrollene på den dansk-svenske grensen starter fredag.

    Skjerpingen kommer etter at tre svenske tenåringer nylig ble siktet for medvirkning til drapsforsøk i Danmark. Flere andre svenske statsborgere er de siste månedene siktet for til dels grove lovbrudd i landet.

    – Hvis politiet mener at det er behov for helt nye verktøy i kortere eller lengre perioder som følge av situasjonen, så syns jeg at vi skal være åpne for det, fortalte Hummelgaard til dansk TV 2 på onsdag.

  • UD fraråder alle reiser til Bangladesh

    På grunn av omfattende demonstrasjoner med mange drepte i Bangladesh fraråder Utenriksdepartementet alle reiser som ikke er nødvendige.

    Regjeringen i Bangladesh har gått av, og et overgangsstyre er utnevnt. Men situasjonen i landet er fortsatt spent, skriver UD i en pressemelding.

    I tillegg til å fraråde reiser som ikke er strengt nødvendige, råder departementet norske i Bangladesh til å unngå store folkemengder, holde seg orientert om mediebildet og forholde seg til informasjon som gis av myndighetene i landet.

  • Person savnet etter bading i Klepp kommune

    En person er lokalisert etter melding om en savnet etter bading i Klepp kommune, opplyser politiet.

    – Vi har fått melding om at det er lokalisert en person, og det jobbes nå med å få denne inn til land, opplyser redningsleder Eivind Bøe til NTB rundt klokken 14.30.

    Han opplyser videre at det er blitt sendt ut både redningsdykkere, ambulanse og helikopter for å delta i søket.

    Den savnede ble hentet opp av luftambulansen ca. klokken 14. 25 og fraktet til land, hvor det ble iverksatt livreddende førstehjelp, opplyser politiet.

    Vedkommende ble deretter fløyet til SUS for videre behandling.

    Personen ble hentet opp av sjøen ca. 150 meter fra land.

    Klokken 13.57 fikk nødetatene melding om at en person er savnet etter bading i Klepp kommune.

Publisert: 19.11.2020 15:20 | Oppdatert: 24.07.2024 12:36

Read Entire Article