Hergeirsson etter fiaskostarten: – Gode lag håndterer nederlag, lugging og motgang

1 month ago 19



Thorir Hergeirsson sier laget hans må vise karakter etter den solide nesestyveren i OL-åpningen mot Sverige. Det ble sent for landslagssjefen etter smellen.

Landslagssjef Thorir Hergeirsson har fått mye å tenke på etter norsk fiasko mot Sverige. Foto: VEGARD GRØTT / BILDBYRÅN
  • NTB-Lars Eide og Stian Grythaugen

Publisert: 26.07.2024 13:42

Det norske laget røk 28-32 mot svenskene i det første møtet med håndballhallen i Paris. Dermed øker presset foran de kommende kampene.

Dagen derpå møtte landslagssjef Hergeirsson og et utvalg spillere pressen i den franske hovedstaden, for å snakke om nedturen.

– Vi snublet i et trappetrinn i går. Det er alltid mulig. Gode lag er de som håndterer nederlag, lugging og litt motgang. Så gjenstår det å se om vi er et sånt lag, sa islendingen.

– Vi har relativt gode tradisjoner for å reise oss etter en nesestyver. Men det er ting som alltid må gjøres der og da. Det er ikke ting man lever på i evigheter, la han til.

Åpningskampen hadde avkast klokken 21 torsdag kveld. Dermed ble det langt på natt før roen senket seg i den norske leiren.

– Vi fikk ryddet litt i kampen. Det ble sent. Det er sånn det er når du spiller sent og resultatet går mot deg. I løpet av dagen skal vi være klare til å vende fokus mot neste oppgave, sa Hergeirsson fredag.

Han ville ikke være med på at det var flest minuser i boka etter Sverige-nedturen.

– Det var mye bra å ta med seg, og det er en god del ting vi enkelt kan gjøre bedre søndag. Vi har mange skudd og gode sjanser som vi kan sette i mål. Det er en av tingene det er enkelt å gjøre noe med, sa landslagssjefen.

Norge møter Danmark i neste kamp. Den spilles søndag.

Read Entire Article