Haaland frustrert tross nok en rekord: – Han bor på sin egen planet

5 days ago 10

Mot Brentford lørdag var han nok en gang i det umulige hjørnet og hamret lærkuler i garnet, slik som er blitt hans varemerke.

Før kampen sto Erling Braut Haaland med 97 mål for Manchester City i alle turneringer.

Han jaktet mål nummer 100 i lyseblått, men det viste seg å bli vrient.

99 mål

20 minutter var spilt da han fikk sin første mulighet. Haaland banket ballen i hjørnet via et Brentford-ben.

Mål nummer 98 i boks.

Premier League - Manchester City v Brentford

SKUDD: Erling Braut Haaland skyter ballen.

FORBI: Keeper Mark Flekken strekker seg forgjeves.

Britain Soccer Premier League

FEIRING: Erling Braut Haaland feirer 1-1-målet med lagkamerat Savinho.

Da kampen var passert halvtimen var det 2–1. Nok en gang scoret Erling Braut Haaland. En lang pasning fra keeper (!) Ederson havnet i bakrom. Erling Braut Haaland skubbet Brentford-forsvarer Ethan Pinnock med rumpa og var helt alene med keeper.

Han lobbet ballen forbi keeper – og Manchester City-mål nummer 99 var et faktum.

NI MÅL FRA NUMMER NI: Manchester Citys nummer ni feirer sesongens niende mål – og lørdagens andre.

– Det er helt utrolig! To sjanser, to mål, meldte Viaplays kommentator Eivind Bisgaard Sundet.

– Han er ikke herfra, han bor på sin egen planet. Han er en maskin, meldte Bojan Djordjic i Viaplays studio.

Med ni scoringer i serien denne sesongen har han scoret flere mål enn samtlige andre lag i Premier League.

Liverpool har nest flest mål med syv mål.

Etter hvilen jaktet han mål nummer tre, som ville gjort ham til den første i historien med hat trick (tre mål) i tre kamper på rad. Det ville også vært mål nummer 100 for Manchester City.

Lagkameratene ga ham flere anledninger, men forsøkene satt ikke.

Skrekkelig City-start

Manchester City fikk en grusom start på kampen mot Brentford. 22 sekunder var spilt da Yoane Wissa satte ballen i Manchester Citys mål.

John Stones hadde en god anledning til å klarere ballen, men sleivet ballen i en merkelig bue før ballen landet på Wissas hode. Han fikk en forholdsvis grei jobb med å heade inn 1–0 før det var spilt et halvt minutt.

Wissa 1-0

1-0: Yoane Wissa prikker inn 1–0 med hodet. Spissen måtte byttes ut senere i kampen grunnet skade.