Guardiola forsvarer City: – Alle forventer at vi forsvinner fra jordens overflate

3 hours ago 4



22. september 2024 kl. 10:26

Pep Guardiola føler at alle som ikke støtter Manchester City, ønsker å få klubben utslettet som et resultat av høringen om 115 påståtte regelbrudd.

Den første uken av høringen i den omfattende saken mot City er unnagjort. Trolig venter ni uker til.

Manchester City har siden i februar i fjor vært anklaget for å ha brutt Premier Leagues økonomiske regler i perioden 2009 til 2018. Blant beskyldningene er at klubben overrapporterte sponsorinntekter og inngikk ulovlige sponsoravtaler.

Guardiola stoler på at klubbledelsen ikke har gjort noe galt.

– Jeg beklager å si det, men jeg ønsker alltid å forsvare klubben min. Spesielt i disse moderne tider. Det er som om alle ikke bare forventer at vi skal rykke ned, men at vi også skal forsvinne fra jordens overflate, sier Citys suksessmanager i forkant av søndagens storkamp mot Arsenal.

Utspillet kom uoppfordret da han ble spurt om folks tendens til å kritisere og legge i overkant mye vekt på enkeltstående prestasjoner. Guardiola kom også med et svar på spørsmålet som ble stilt:

– I løpet av 90 minutter er det bare én dårlig ettermiddag når de (motstanderen) var bedre. Jeg vil si at vi har hatt mange bedre dager enn våre motstandere, og det er derfor vi vinner mye. Det er ikke komplisert.

Manchester City har vunnet seks av de sju siste Premier League-titlene. Alle kom under Guardiolas ledelse.

(©NTB)

Premier League - Manchester City v Ipswich Town

Foto: Phil Noble / Reuters
Read Entire Article