Frustrerte United-stjerner sløste med sjansene

3 hours ago 5

(Crystal Palace – Manchester United 0–0) Dean Henderson stoppet alt som kom Palaces vei på Selhurst Park.

1 av 4Foto: Peter Cziborra / Reuters / NTB

• Sindre Espe, VG

Sindre Espe, VG

Publisert: 21.09.2024 20:22

Etter å ha vunnet totalt 10–0 på de to siste kampene (3-0 mot Southampton, 7–0 mot Barnsley), måtte Erik ten Hags mannskap gå målløse av banen i den femte Premier League-runden borte mot Crystal Palace.

ten Hag overrasket med laguttaket da han henviste Marcus Rashford – som har scoret tre mål på de to siste kampene – til benken fra start. Fra benken kunne Rashford se at lagkameratene misbruke den ete store sjansen etter den andre.

Etter timen kom Rashford inn, men heller ikke han klarte å sette sitt preg på kampen.

Grafikk: sofascore.com

Hjemmelaget spilte seg mer inn i kampen mot slutten av kampen etter at det var fullstendig United-dominans lenge. Blant annet hadde Eberechi Eze en enorm mulighet, men United-keeper André Onana svarte opp Dean Hendersons strålende keeperspill på motsatt side. Blant annet hadde kameruneren en dobbeltredning midtveis i 2. omgang.

United hadde en strålende start på kampen og burde trolig ledet med både én og to til pause. Matthijs de Ligt var farlig i luften på dødball, mens Alejandro Garnacho og Bruno Fernandes hadde hvert sitt skudd i tverrliggeren rett etter hverandre.

1 av 6Foto: Kin Cheung / AP

Men bakerst hos hjemmelaget sto en strålende Henderson og reddet forsøk fem forsøk fra sin gamleklubb i 1. omgang.

– United vil være veldig skuffet over å ikke lede med et par mål, sa tidligere United-spiller Phil Jones i Sky Sports' pauseprat.

United ligger på 11.-plass med syv poeng etter fem kamper. Palace ligger på 16.-plass med tre poeng.