Fem barn mistenkes for drap på 80-åring

1 week ago 9



 Ioannis Alexopoulos/LNP/ShutterstockStedet der den 80 år gamle mannen ble funnet alvorlig skadet. Foto: Ioannis Alexopoulos/LNP/Shutterstock

Fem barn i alderen 12 til 14 år er arrestert av britisk politi etter at en 80 år gammel mann ble angrepet i en park og døde av skadene.

tirsdag 3. september kl. 22:04

Bhim Sen Kohli gikk tur med hunden sin i byen Braunstone og var rett ved sitt hjem, da angrepet skjedde, melder Sky News.

Han ble fraktet til sykehuset med alvorlige skader. Det var mannens datter som fant han liggende på bakken.

– Faren min ble sparket i nakken og ryggraden. Han skrek av smerte, fortalte datteren, som ønsker å være anonym, til britiske medier.

– Han lå under treet og sa at han ikke klarte å bevege bena, sa datteren.

Rømte fra stedet

Kohli ble overfalt søndag kveld og døde dagen etter. Politiet mener det var en gruppe med barn som gikk til angrep og som rømte fra stedet.

Nå har politiet arrestert to jenter og en gutt på 12 år og en 14 år gammel gutt og jente, som de mistenker står bak overfallet, melder The Guardian. Barna avhøres av politiet.

Pensjonisten hadde tidligere klaget til politiet om asosial oppførsel som involverte barn i området, skriver The Sun.

Men kilder i politiet sa at ingen tiltak var iverksatt, og at politiet i Leicestershire nå har meldt dette forholdet inn til den britiske spesialenheten for politisaker.

 SWNS / SWNSParken hvor mannen luftet hunden sin og ble angrepet. Foto: SWNS / SWNS

Døde på sykehuset

– Vi ønsker at folk som var i området melder seg hvis de har sett noe eller har informasjon som kan hjelpe, sier kriminalinspektør Emma Matts.

– Politiet fortsetter å jobbe for å fastslå detaljene rundt angrepet. Vi har foretatt en rekke arrestasjoner mens vi fortsetter å undersøke hva som har skjedd, sier Matts i en uttalelse til britiske medier.

– Så du offeret før hendelsen eller muligens en gruppe ungdommer som forlot området etter, kontakt politiet, sier hun.

Den 80 år gamle mannen kom til sykehuset med ryggmargsskader og skulle opereres, men døde før operasjonen kunne starte.

Read Entire Article