Dyreparken tilbakekaller produkt

1 month ago 22



Produktet «Lysende ring med skalle» blir tilbakekalt av Dyreparken.

«Lysende ring med skalle» tilbakekalles av Dyreparken Foto: Dyreparken

«Vi tilbakekaller «Lysende ring med skalle», på grunn av potensiell fare for at små batterier kan falle ut.»

Slik lyder starten av meldingen som Dyreparken la ut på sosiale medier fredag ettermiddag.

«Vi oppfordrer alle til å slutte å bruke produktet. Sikkerhet har høyeste prioritet hos Dyreparken, og derfor tar vi forholdsregler og tilbakekaller «Lysende ring med skalle» med bakgrunn i potensiell fare for at batteriene kan falle ut, spesielt med tanke på små barn. Svelging av batterier kan utgjøre en kvelnings- og kjemisk fare», står det videre i meldingen.

Produktet «Lysende ring med skalle» er ifølge Dyreparken et produkt som kun ble solgt eksklusivt i juli ved parkens fysiske butikker og til kveldsforestillingen «Kaptein Sabeltann og havets hemmeligheter».

– I Dyreparken utvikler vi produkter ved å bruke et strengt risikovurderings- og testprogram, for å sikre at produktene lever opp til alle gjeldende lover og standarder. Det gjelder også dette produktet, skriver Anniken Bjørnstad Schjøtt i pressemeldingen.

Hun fortsetter:

– På tross av dette, har forbruker gjort oss oppmerksom på at noen av ringene kan åpnes, med det resultat at små batterier blir eksponert. Disse ringene skal være limt, men det ser ut som det kan ha vært en feil i produksjonen hvor dette ikke er gjort i henhold til godkjent standard.

Videre står det i meldingen at dersom du har kjøpt «Lysende ring med skalle», kan du ta kontakt med Dyreparken for å få tilbakebetalt beløpet produktet kostet.

Oppdateres.

Read Entire Article