Drømmestart for Mol og Sørum

1 month ago 32



PARIS (VG) (Mol/Sørum-M. Grimalt/E.Grimalt 21–14, 21–16) Sandvolleyballparet Christian Sørum (28) og Anders Mol (27) er én seier nærmere å forsvare OL-gullet fra Tokyo.

1 av 5Foto: LUIS TATO / AFP / NTB

Publisert: 28.07.2024 21:40 | Oppdatert: 28.07.2024 21:58

Den norske stjerneduoen vant OL-åpningen 2–0 i sett mot Chile på det som blir omtalt som en av verdenshistoriens aller råeste idrettsarenaer.

«Eiffel Tower Stadium» er spesialbygget for OL. Omgivelsene er spektakulære. Mens solen gikk ned bak Eiffeltårnet søndag kveld, utspilte de regjerende mesterne fra Norge deres chilenske motstandere i sanden.

Etter å ha vunnet det første settet med overlegne 21–14, innkasserte Mol og Sørum seieren foran 12.000 tilskuere med sifrene 21–16 i det andre.

– Det er utrolig deilig. Det var litt rusk i starten – litt typisk åpningskamper. Vi larer å knekke de i det første setter og føler vi har grei kontroll i det andre settet. Det føles utrolig deilig å være i gang, sier Anders Mol til Max.

Alt av OL ser du på Max!

 Christian Sørum og Anders Mol spilte mot chilenske Marco og Esteban Grimalt på OLs vakreste stadion. Foto: VEGARD GRØTT / BILDBYRÅN

Chilenske Marco og Esteban Grimalt er rangert som nummer 16 i verden. Mol og Sørum er på en foreløpig 2. plass på rankingen.

OL-turneringen i sandvolleyball består av seks grupper med fire lag. De to beste fra hver gruppe går videre sammen med de to beste treerne. I tillegg til Chile, er Norge i gruppe med Italia og Nederland. Finalen spilles 10. august.

Neste kamp for Mol og Sørum er mot Italia onsdag 31. juli kl. 22.

1 av 3Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Read Entire Article