«Dagens politikere styrer Norge som om grunnloven ikke eksisterer»

1 week ago 8



Ordningen med at staten, gjennom sentralbanken, bruker rentenivået som verktøy for å dempe prisvekst og inflasjon, er ulovlig i henhold til grunnlovens § 89, som sier at politikerne ikke har lov å lage lover som er i strid med grunnloven.

I grunnlovens § 93 står det at ingen skal utsettes for «nedverdigande behandling eller straff.» Å heve renten uten gyldig grunn er en straff, som kun er rettet mot de som er fattige og som må låne penger til hus og bil.

I grunnlovens § 98 står det videre at «Alle er lik for loven,» og «Ikkje noko menneske må utsetjast for usakleg eller mishøve leg forskjellsbehandling.»

I Grunnlovens § 110 står det at «Dei statlege styresmaktene skal leggje til rette for at kvart arbeidsført menneske kan leve av arbeidet sitt eller næringsverksemda si.» Det betyr at staten har ikke lov til å pålegge unødvendige utgifter som gjør det vanskelig for folk å leve av egen inntekt, og i særdeles kun når denne straffen rettes spesielt mot de svakeste gruppene i samfunnet.

Videre står det i grunnlovens § 113 at «Styresmaktene må ha grunnlag i lov for å gripe inn overfor einskildmennesket eller overfor enkelte grupper.» Derfor har ikke politikerne i Norge lov til å tving opp renten utover det normale, i henhold til grunnloven.

Dagens politikere styrer Norge som om grunnloven ikke eksisterer. Derfor er dagens politikere noen lovløse banditter og sadister, som har sin glede i å se når familiene lider økonomisk nød og ugreie, som følge av idiot-politikk og ren ondskap. Når dagens politikere hevder at de er nødt til å sette opp renten for å bekjempe inflasjon og for å regulere kronekursen, da er dette renspikka løgn som mange i Norge nå tror på.

Dagens politikere styrer Norge som om grunnloven ikke eksisterer.

Sannheten er at å sette opp renten, er ikke noe annet enn å «ta fra de fattige og gi til de rike». Bankene har nå så mye penger at de vet ikke hvor de skal gjøre dem av. Nå har bankene begynt å dele ut millioner i øst og i vest, til alle organisasjoner som er villig til at deres medlemmer kan spasere rundt i gatene uten mål og mening.

Skal man bekjempe inflasjon, da er det politikerne selv som først må sette ned prisen på strøm og drivstoff, og redusere offentlig sløsing med pengene. Deretter kan man sette opp bedriftsbeskatning fra 22 prosent til 50 prosent, og innfør 10 prosent investeringsskatt i noen måneder til inflasjonen er tilbake til normalen. Da hadde inflasjonen stupt rett ned momentant, og man hadde kunnet gi normale lønnstillegg.

Jeg ber derfor alle kommunene i Lister-regionen om å vedta at Lister-kommunene ikke vil administrere grunnlovsstridige lover, og at alle bankene i Lister-området instrueres til å sette ned renten til et normalnivå innen 01.01.25.

De som styrer Norge i dag er ikke skikket til jobben, og de må kastes ut til nest valg. Det er ikke bare partiet Ap som har skyld i denne galskapen. Partiet Høyre er faktisk det verste partiet til å undertrykke fattige. Høyre har i alle år vist at de vil favorisere de rike, og lage mest mulig forskjell mellom fattig og rik. Derfor får ikke du lov å stemme på disse to partiene til valget i 2025.

Jan Skoland

De som styrer Norge i dag er ikke skikket til jobben, og de må kastes ut til nest valg.

Read Entire Article