Butikkansatt stjal vinnerlodd verdt millioner

1 month ago 43



Den ansatte løy til kunden for å ta pengegevinsten selv.

 AP Photo/Mary Ann Chastain
VANT PREMIE: Kunden kjøpte to skrapelodd fra «Diamond & Gold», og vant en stor pengepremie på ett av loddene. Foto: AP Photo/Mary Ann Chastain

Publisert 01.08.2024 06:43

Nylig kjøpte en kunde to skrapelodd på en Shell-bensinstasjon i Tennessee. Han spurte så en ansatt om han hadde vunnet.

Den 23 år gamle mannen bak kassen svarte at kunden hadde vunnet 40 dollar på ett lodd, men at det ikke var gevinst på det andre loddet.

Det stemte ikke. Loddet var nemlig verdt én million dollar, ifølge The Independent.

La det i lomma

23-åringen kastet vinnerloddet i søppelbøtta, men et overvåkingskamera fikk med seg at han senere tok det opp igjen og puttet det i lomma.

Deretter kunne man se at den ansatte jublet i butikken, og han hadde planer om å ta ut gevinsten på én million dollar, som tilsvarer nesten elleve millioner kroner.

Ansatte hos lotteriet fattet mistanke, da 23-åringen prøvde å ta ut gevinsten til seg selv, og startet derfor en etterforskning.

Nå er den ansatte fra bensinstasjonen siktet for tyveri av over 250.000 dollar, som tilsvarer nesten tre millioner kroner.

I England gikk en litt uvanlig butikktyv viralt. Se video her:

Måtte overbevises

Den rettmessige eieren, altså kunden som kjøpte loddene, var uvitende om milliongevinsten inntil han ble kontaktet av etterforskningslederen Steve Craig.

Han forteller at vinneren måtte overbevises om at gevinsten var ekte, men til slutt skjønte kunden at han faktisk hadde vunnet pengene.

– Han var veldig takknemlig, forteller Craig om vinneren som ønsker å være anonym.

Journalisten har skrevet denne saken med hjelp av kunstig intelligens og den er kvalitetssikret av TV 2s journalister. Mer informasjon om dette finner du her.

Read Entire Article