Bayern åpnet mesterligaen med målkalas: Kane scoret fire

2 days ago 7

Manchester United er klar for neste runde i ligacupen med 7-0-seier over Barnsley. Hele tre spillere noterte seg for to scoringer.

United-manager Erik ten Hag gjorde noen bytter på laget mot Barnsley fra nivå tre, men stilte et sterkt angrep. Det fikk han belønning for da både Marcus Rashford, Alejandro Garnacho og Christian Eriksen scoret to ganger. Antony fikk sjansen fra start og satt et straffespark i mål.

Rashford sendte United i ledelsen etter 16 minutter med en god avslutning oppe i vinkelen. Ti minutter før pause fikk vertene straffespark da Antony ble felt av Barnsley-keeper Gabriel Slonina. Antony tok straffen selv og scoret.

På overtid fikk Garnacho sjansen fra kloss hold og tuppet ballen i nettet. Fem minutter ut i 2.. omgang scoret argentineren igjen da han kom alene med keeper Slonina. Med ti minutter igjen scoret Eriksen to ganger, det siste målet kom med et flott skudd i hjørnet.

Kristoffer Ajer var ikke med i Brentford-troppen i 3-1-seieren over Leyton Orient. Crystal Palace slo Queens Park Rangers 2-1 og sikret seg plass i neste runde. Sheffield Wednesday slo Blackpool 1-0, mens Stoke tok seg videre etter straffesparkkonkurranse mot Fleetwood.