Willis-datter skal gifte seg

6 days ago 3RØD LØPER: F. v: Scout Willis, Tallulah Willis og Rumer Willis på premieren til «Once Upon a Time in Hollywood» i Los Angeles i juli 2019. Foto: O'Connor/ AFF

Tirsdag kveld deler Tallulah Willis (27) video av en skjelvende hånd med en stor ring og skriver at hun er forlovet.

Datteren til Bruce Willis, som kaller seg Buuski for sine 333.000 Intstagram-følgere, forteller at hun er fridd til – og har sagt ja.

Tallulah Belle Willis er Bruce Willis’ yngste datter med Demi Moore. Hun og søstrene Rumer (32) og Scout (29) er vokst opp med medienes søkelys på seg med to Hollywood-stjerner til foreldre.

les også

Demi Moore hyller eksmannens nye kone

Tallulah har vært åpen om utfordringene dette har ført med seg, og har snakket med blant annet Teen Vogue om rusbruk og spiseforstyrrelser. Ifølge Allure har hun vært nykter siden 2014.

Hun har lenge vært kjæreste med Dillon Buss, og tirsdag kveld norsk tid deler hun en serie med bilder av det som ser ut som et frieri.

«Med den aller største sikkerhet», skriver hun.

Tallulah har også delt en video av hånden sin med en stor glitrende ring på.

«Hendene skjelver fremdeles – mammas spaghetti – jeg er forlovet» skriver hun med store bokstaver.

Ifølge Entertainment Tonight har begge de voksne søstrene kommentert den gledelige nyheten.

Også forloveden Buss har delt nyheten på sin Instagram-konto.

Desember 2019 kunngjorde Tallulah at hun skulle starte kleskolleksjonen Wyllis. Hun ville bruke klesmerket som en plattform til å snakke om mental helse.

les også

Demi Moore (56) ryster Hollywood i ny bok

Willis og Moore giftet seg i 1987 og ble skilt i 2000. Til tross for bruddet har Willis og Moore bevart et nært vennskap, som også nye partnere er blitt innlemmet i etter som de er kommet og gått.

GODT FORHOLD: Bruce Willis på «Die Hard 4.0»-premiere i juni 2007 med Rumer (t.v.) og Tallulah (t.h.). Foto: Jacquelyn Martin / AP

Willis har vært gift med Emma Heming Willis (41) siden 2009 og har to døtre med henne.

I april i fjor delte familien bilder fra hvordan de tilbrakte tiden i isolasjon sammen. Da var Bruce sammen med ekskona og de eldste døtrene mens Emma ventet på prøvesvar med de to yngste døtrene.

Read Entire Article