Trump: – Gå ut og stem. Dere trenger ikke å gjøre det igjen

1 month ago 32



TALE: Tidligere president Donald Trump forteller sine kristne velgere at de slipper å stemme mer, om de stemmer på ham i år. Foto: JOE RAEDLE / AFP / NTB

Under en tale i Florida, oppfordret den tidligere presidenten tilskuerne til å stemme på ham. «Om fire år trenger dere ikke å stemme igjen», sa Trump.

lørdag 27. juli kl. 10:25

Det sa den tidligere presidenten til dem som hadde møtt opp på West Palm Beach i Florida natt til lørdag.

Arrangementet var organisert av den konservative, kristne organisasjonen Turning Point Action.

Der oppfordret Trump tilskuerne til å møte opp ved valgurnene i november, fordi Demokratene «ønsker å jukse» i valget. Han gjentok også løgnen om at Demokratene stjal valget i 2020, noe som ledet til stormingen av kongressen.

Trump lovet også en administrasjon som vil «fikse» problemene, slik at kristne kun trenger å stemme «kun denne ene gangen».

– Kristne, gå ut og stem! ropte Trump.

– Kun denne gangen. Dere trenger ikke å gjøre det igjen. Vet dere hva? Det vil bli fikset. Det vil ordne seg. Dere vil ikke måtte stemme noe mer, mine flotte kristne. Jeg elsker dere, kristne!

Senere la Trump til at «om fire år trenger dere ikke å stemme igjen»:

– Da har vi fikset alt så bra at dere ikke trenger å stemme igjen.

Foto: CHANDAN KHANNA / AFP / NTB

Lover «bunnsolide konservative dommere»

Trump lovet også at han «igjen vil ansette «bunnsolide konservative dommere» og hyllet hvordan USAs høyesterett veltet domkjennelsen kjent som Roe v. Wade, som gjorde at delstatene ikke kunne innføre lover som forbyr abort.

Tips oss

Har du tips til denne saken?

Send oss informasjon, bilder eller video

Tips oss

Read Entire Article