Tobarnsmor knivstukket i Mjøndalen – ekskjæreste siktet for drap

1 month ago 20En mann i 20-årene er siktet for drap på en kvinne i 30-årene i Mjøndalen søndag kveld, opplyser politiet. Mannen erkjenner knivstikking.

Kriminalteknikere jobber på åstedet søndag kveld. Foto: Javad Parsa / NTB

Publisert: 16.06.2024 23:19 | Oppdatert: 17.06.2024 15:25

Politiet fikk søndag kveld melding om en alvorlig voldshendelse i Mjøndalen. Nødetatene rykket ut til en parkeringsplass bak Mjøndalshallen hvor flere biler befant seg. Et større område ble sperret av.

– Da politiet ankom stedet, fant de en kvinne hardt skadet. Kvinnen var blitt påført livstruende skader og døde senere av disse, bekrefter politiadvokat Ann Iren Svane Mathiassen i Sørøst politidistrikt i en pressemelding søndag kveld.

Den drepte kvinnen var i 30-årene, mens den siktede er en mann i 20-årene.

Politiet opplyser mandag at de to inntil nylig var kjærester.

– Vi vet det har vært et forhold mellom siktede og avdøde som har tatt slutt. Så treffes de på parkeringsplassen ved Mjøndalshallen, sier Mathiassen til Aftenposten.

Vitne grep inn

Hun sier politiet ikke tror de to møttes tilfeldig. Siktede går så løs på kvinnen med kniv, først inne i bilen, og siden utenfor.

En annen person i en annen bil så hva som skjedde og fikk tatt kontroll på mannen. Vitnet holdt siktede fast til politiet ankom stedet.

Etter hvert kom det flere vitner til. Pågripelsen skjedde uten dramatikk. Politiet har også kontroll på kniven de mener ble brukt mot kvinnen.

Mathiassen sier mannen erkjenner å ha knivstukket kvinnen og samarbeider med politiet. Men det er ikke klart om han erkjenner straffskyld.

Den drepte kvinnen hadde to barn. Den siktede er ikke barnefaren.

En av bilene på stedet var registrert på kvinnens eks-samboer, som er faren til barna. Men Mathiassen understreker at barnefaren ikke var involvert i hendelsen. Barna var heller ikke tilstede.

– Han er ikke siktet i saken, men det florerer mange rykter. Det blir en tilleggsbelastning for faren, som har nok med å ta seg av barna som nettopp har mistet moren sin, sier hun.

Drapet skal ha skjedd ved Mjøndalshallen. Foto: Javad Parsa / NTB
Read Entire Article