To branntilløp i samme område i Tønsberg

5 hours ago 4



Politiet har satt inn både hundepatruljer, droner og politihelikopter etter at det natt til fredag har vært to branntilløp i samme område i Tønsberg.

fredag 27. september kl. 04:29

– Vi prioriterer dette foran alt annet nå. At det er to branntilløp på denne tiden av døgnet så tett på hverandre, er ikke bra, sier operasjonsleder Øystein Paus Eikedalen i Sørøst politidistrikt til NTB.

  • Det første branntilløpet ble meldt inn klokken 02.44, og det ble først opplyst at det gjaldt et drivhus. Da nødetatene kom fram til stedet, viste det seg at det brant i en utvendig husvegg.

Personene i huset ble evakuert. Det var røyk innvendig i huset, men ingen åpne flammer, og brannen ble raskt slukket.

  • Få minutter etter at politiet meldte at brannen var slukket klokken 03.14, kom det inn en ny melding om et nytt branntilløp bare rundt 100 meter unna det første. Også denne gangen brant det på en utvendig vegg. Brannen ble raskt slukket.

– Vi er på vei med enda flere ressurser og legger vekt på å få maksimal oversikt så fort som mulig og helst oppklare saken. Vi håper det ikke blir flere slike episoder. Vi har både politihelikopter, droner og hundepatruljer i området, sier Paus Eikedalen.

Operasjonslederen vil ikke spekulere på om det dreier seg om en brannstifter så tidlig i saken, men sier det er naturlig at tankene går i den retningen.

Tips oss

Har du tips til denne saken?

Send oss informasjon, bilder eller video

Tips oss

Publisert: 27.09.24 kl. 04:27Oppdatert: 27.09.24 kl. 04:29

Relaterte emner

Read Entire Article