Netflix-gründer gir millioner til Kamala Harris' valgkamp

1 month ago 30



Netflix-gründer Reed Hastings har gitt 7 millioner dollar til valgkampen til Kamala Harris i håp om at hun skal klare å slå Donald Trump i høstens presidentvalg i USA. Foto: Gorm Kallestad / NTB

Reed Hastings, en av medgründerne av strømmegiganten Netflix, har donert syv millioner dollar til valgkampen til demokratenes Kamala Harris.

fredag 26. juli kl. 08:54

Beløpet tilsvarer over 77 millioner norske kroner, og er det største pengebeløpet Hastings noen gang har donert, ifølge Variety.

– Etter en deprimerende debatt er vi tilbake i spillet, sa Reed om donasjonen i et intervju med The Informasjon.

Hastings, som også tidligere var administrerende direktør i Netflix, var en av mange Hollywood-profiler som kom med kritikk av president Joe Biden og ba ham tre til side i forkant av høstens valg mot republikanernes Donald Trump.

Kamala Harris er demokratenes trolige presidentkandidat. Siden Biden kunngjorde at han ikke tar gjenvalg, har hun samlet inn rundt 130 millioner dollar til valgkampen mot Trump. Foto: Evan Vucci / AP / NTB

– Gratulerer Kamala Harris, det er på tide å vinne, skrev Hastings på X på mandag etter at visepresidenten seilet opp som favoritt til å bli Demokratenes nye presidentkandidat.

Siden Biden kunngjorde at han ikke stiller til gjenvalg og ga sin støtte til visepresidenten, har Harris samlet inn drøyt 130 millioner dollar til valgkampen sin, tilsvarende over 1,4 milliarder norske kroner.

Publisert: 26.07.24 kl. 08:54Oppdatert: 26.07.24 kl. 08:54

Relaterte emner

Read Entire Article