Melania Trump: – Dette må stoppe

2 hours ago 4



 Thomas Nilsson / VGDonald Trumps kone, Melania Trump, sier at hun ser på det som et mirakel at ektemannen har overlevd to attentat. Foto: Thomas Nilsson / VG

Det sier den tidligere førstedamen i sitt første intervju på over to år

fredag 27. september kl. 09:19

I et innspilt intervju med Fox News oppfordrer hun Demokratene til å slutte å kalle hennes ektemann en trussel mot demokratiet. Hun klandrer også mediene for å skape en giftig atmosfære og forsterke de som ønsker å skade ham.

– Er all denne volden mot min ektemann virkelig sjokkerende når vi hører at opposisjonsledere og store medier kaller ham stygge ting og stempler ham som en trussel mot demokratiet? spør hun retorisk.

– Dette må stoppe, legger hun til.

Donald Trump ble først utsatt for et attentat i Butler i Pennsylvania i juli. Han ble da truffet i øret av et skudd før attentatmannen ble skutt og drept av Secret Service-agenter.

Les også: Trump: Skal møte Zelenskyj fredag

En ny hendelse fant sted i West Palm Beach i Florida i september. En mann ble funnet på Trumps golfbane med våpen, men avfyrte ingen skudd mot den tidligere presidenten. FBI har kalt hendelsen et antatt attentat. Mannen ble tirsdag tiltalt for drapsforsøk.

Den slovenskfødte tidligere førstedamen sier at hun var i New York da hun fikk vite om den siste hendelsen.

– Jeg tror noe passer på ham. Det er nesten som dette landet virkelig trenger ham, sier hun.

Les også: Trump om kvinner: – Jeg er deres beskytter

Melania Trump har stort sett holdt seg unna Trumps valgkamp. Hun unnlot å tale på Republikanernes landsmøte i juli og har heller ikke vært å se under noen av Trumps mange rettsmøter.

Read Entire Article