Sendte Liverpool til topps

Liverpool var favoritter borte mot Premier League-jumbo Wolverhampton, men de fikk ikke hull på byllen før to minutter på overtid av første omgang stanget stopper Ibrahima Konaté inn ledelsen til gjestene. Jørgen Strand Larsen markerte seg da han kom bak Konaté, som forsøkte å skjerme ballen. Men en misforståelse med keeper Allisson Becker gjorde at nordmannen fikk tuppet ballen videre og Rayan Ait-Nouri kunne lett sette inn utligningen. – Vi mistet konsentrasjonen mye, meg selv inkludert. Vi vant, men vi må lære av det vi ikke klarte i dag. Vi må bli bedre, sier Liverpools Ryan Gravenberch ifølge BBC. I think we lost a lot of concentration, myself included. We won but we have to learn from what we missed today. We have to get better. Få minutter senere ble Diego Jota felt i boksen, og Liverpool fikk straffe. Den satte Mohamed Salah trygt i mål, Strand Larsen, som har slitt med å finne nettmaskene etter overgangen til England, ble byttet ut i det 69. minutt. Det ble ingen flere scoringer, og med 2-1 så topper Liverpool tabellen – med 15 poeng, ett mer enn Manchester City og Arsenal.

Sep 28, 2024 - 21:30