Nettkjenning for Pettersen i NHL-treningskamp

Mats Zuccarello var ikke med i troppen da Minnesota Wild tapte 2-5 borte mot Dallas Stars i en oppkjøringskamp onsdag. Mathias Emilio Pettersen scoret for vertene. Pettersen sørget for Stars' siste mål i åpent bur på et langskudd bare åtte sekunder før tredje periode ble blåst av. Wild hadde på det tidspunktet tatt ut keeperen. I alt noterte han seg for tre skudd på mål i kampen. 24-åringen flyttet til USA allerede som 14-åring og spilte for Norge under ishockey-VM i Praha i mai. Pettersen har ennå til gode å spille en tellende NHL-kamp, men har bred erfaring fra AHL-ligaen med kamper for både Stockton Heat, Calgary Wranglers og Texas Stars – farmerlaget for Dallas. (NTB)

Sep 26, 2024 - 09:30